Net-Moto :: Community :: Racing :: :: Racing Videos Sponsor :: Contact
 Forums   Features   Trackdays   Moto Crash Incidents   Race Team   CMSP Training   Sponsors      Donate   Terms of Service 
BARF - Bay Area Riders Forum  Home   UserCP   Register   Calendar   Members   FAQ   Search  AMA

Go Back   BARF - Bay Area Riders Forum > Community > Website / Geek Speak


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-01-2018, 08:42 AM   #1
JesasaurusRex
Veteran
 
JesasaurusRex's Avatar
 
Contributor ++++++++

Join Date: Feb 2004
Location: Kens Moms House
Motorcycles: Are Gay
Name: Rex
Issue with my router

Wireless works fine but can't get anything to work to it wired. Tried multiple different devices and cables. Reset the device, still nothing. No blinky lights where i plug the cat cable into. Well there are lights, they're just not blinking

Thoughts? This thing go bad?
__________________
RedAnt - "Wonder if her other video shows her picking up sockets with her taco."

soliqsoliq - "Miatas can be cool I like to think of my bike as the Miata of motorcycles--underpowered and often considered a chick's vehicle..."
JesasaurusRex is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 08:47 AM   #2
secn8ure
Veteran
 
secn8ure's Avatar
 
Founding Member
Contributor + + + +

Join Date: Dec 2002
Location: DC
Motorcycles: are cool
Name: Mark
What make/model router?

Are there solid amber lights lit up?
secn8ure is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 09:10 AM   #3
JesasaurusRex
Veteran
 
JesasaurusRex's Avatar
 
Contributor ++++++++

Join Date: Feb 2004
Location: Kens Moms House
Motorcycles: Are Gay
Name: Rex
Arris 7580AC

All the front lights are lit, like i said the wireless works, both 2.4 and 5 ghz, just the wireds don't, and those lights on the back are not lit.
__________________
RedAnt - "Wonder if her other video shows her picking up sockets with her taco."

soliqsoliq - "Miatas can be cool I like to think of my bike as the Miata of motorcycles--underpowered and often considered a chick's vehicle..."
JesasaurusRex is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 10:14 AM   #4
secn8ure
Veteran
 
secn8ure's Avatar
 
Founding Member
Contributor + + + +

Join Date: Dec 2002
Location: DC
Motorcycles: are cool
Name: Mark
Can you login to the router and check the Ethernet lan is not disabled (unchecked)?

https://arris.secure.force.com/consu...RelatedArticle
secn8ure is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 10:39 AM   #5
Hooli
Dammit Bobby
 
Hooli's Avatar
 
Barfie Winner 2010
Founding Member
Top Percent Poster
Contributor++++

Join Date: Feb 2002
Location: I'm in your ___, ___ing your ___
Motorcycles: Yep.
Name: El Jefe
Stop downloading pr0n.
__________________
"I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception." - Robert Downey Jr.

"My bullshit meter and givsafuckometers are currently at zenith and nadir." - Carries An Axe

Performance Concepts RMC Moto
---------------------------------
Art Grant AFM #677 Craig Hightower AFM#868 Rydther/B12Bill Gary Jaehne AFM #13 Miri/Lylith
Hooli is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 11:03 AM   #6
JesasaurusRex
Veteran
 
JesasaurusRex's Avatar
 
Contributor ++++++++

Join Date: Feb 2004
Location: Kens Moms House
Motorcycles: Are Gay
Name: Rex
Quote:
Originally Posted by secn8ure View Post
Can you login to the router and check the Ethernet lan is not disabled (unchecked)?

https://arris.secure.force.com/consu...RelatedArticle
all 4 ports are enabled and set to auto

they just stopped working 1 day without me changing any settings
did a hard reset as mentioned before to make sure i didn't change something in the past and not remember doing so but still no go
__________________
RedAnt - "Wonder if her other video shows her picking up sockets with her taco."

soliqsoliq - "Miatas can be cool I like to think of my bike as the Miata of motorcycles--underpowered and often considered a chick's vehicle..."
JesasaurusRex is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 11:23 AM   #7
HappyHighwayman
Now I have a machinegun
 
HappyHighwayman's Avatar
 
Contributor

Join Date: Apr 2009
Location: San Francisco
Motorcycles: Rad Rover
Name: Jordan
Probably broken
__________________
The Happy Highwayman

"Love is that feeling you get when you like something as much as your motorcycle"
- Hunter S. Thompson
HappyHighwayman is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 11:28 AM   #8
Abacinator
Unholy Blasphemies
 
Abacinator's Avatar
 
Contributor + 1%

Join Date: Jun 2008
Location: Martinez
Motorcycles: 1997 Triumph Tiger 885 "The Tank"
Name: Chris
Have you tried unplugging it and plugging it back in?
Abacinator is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 11:52 AM   #9
JesasaurusRex
Veteran
 
JesasaurusRex's Avatar
 
Contributor ++++++++

Join Date: Feb 2004
Location: Kens Moms House
Motorcycles: Are Gay
Name: Rex
Quote:
Originally Posted by HappyHighwayman View Post
Probably broken
That's my guess too. Kinda weird but guess it happens...shrug. Maybe I'll buy another and see if that fixes anything. Should have leased the damn thing
__________________
RedAnt - "Wonder if her other video shows her picking up sockets with her taco."

soliqsoliq - "Miatas can be cool I like to think of my bike as the Miata of motorcycles--underpowered and often considered a chick's vehicle..."
JesasaurusRex is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 11:53 AM   #10
JesasaurusRex
Veteran
 
JesasaurusRex's Avatar
 
Contributor ++++++++

Join Date: Feb 2004
Location: Kens Moms House
Motorcycles: Are Gay
Name: Rex
Quote:
Originally Posted by Abacinator View Post
Have you tried unplugging it and plugging it back in?
__________________
RedAnt - "Wonder if her other video shows her picking up sockets with her taco."

soliqsoliq - "Miatas can be cool I like to think of my bike as the Miata of motorcycles--underpowered and often considered a chick's vehicle..."
JesasaurusRex is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 12:08 PM   #11
Yakoo752
USN
 
Yakoo752's Avatar
 
AMA # 3164290
Contributor ++++++++++ 2%

Join Date: Dec 2008
Location: Cupertino
Motorcycles: CRF450x, TT600, M900
Name: Mateusz
Quote:
Originally Posted by JesasaurusRex View Post
That's my guess too. Kinda weird but guess it happens...shrug. Maybe I'll buy another and see if that fixes anything. Should have leased the damn thing
nah, that doesn't make sense

routers don't really go bad like this, it's either an all or none thing

flushdns?

command:

ipconfig /flushdns
__________________
IMPERIUM NEPTUNI REGIS-Member of the Barf Chapter of the Ancient Order of Trusty Shellbacks
Yoshida Kogyo Kabushikigaisha
Team Triple Threat
Cygnus 12.02.10
Yakoo752 is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 12:12 PM   #12
Yakoo752
USN
 
Yakoo752's Avatar
 
AMA # 3164290
Contributor ++++++++++ 2%

Join Date: Dec 2008
Location: Cupertino
Motorcycles: CRF450x, TT600, M900
Name: Mateusz
if you are going to junk it, don't get an AIO router. Get a separate modem and a separate router.
__________________
IMPERIUM NEPTUNI REGIS-Member of the Barf Chapter of the Ancient Order of Trusty Shellbacks
Yoshida Kogyo Kabushikigaisha
Team Triple Threat
Cygnus 12.02.10
Yakoo752 is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 12:57 PM   #13
JesasaurusRex
Veteran
 
JesasaurusRex's Avatar
 
Contributor ++++++++

Join Date: Feb 2004
Location: Kens Moms House
Motorcycles: Are Gay
Name: Rex
Quote:
Originally Posted by Yakoo752 View Post
nah, that doesn't make sense

routers don't really go bad like this, it's either an all or none thing

flushdns?

command:

ipconfig /flushdns
That's the thing, when i connect my computer to the router with a cord my computer doesn't detect anything. Not sure how those router ports work but it's like they're not being powered.
__________________
RedAnt - "Wonder if her other video shows her picking up sockets with her taco."

soliqsoliq - "Miatas can be cool I like to think of my bike as the Miata of motorcycles--underpowered and often considered a chick's vehicle..."
JesasaurusRex is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 02:21 PM   #14
Abacinator
Unholy Blasphemies
 
Abacinator's Avatar
 
Contributor + 1%

Join Date: Jun 2008
Location: Martinez
Motorcycles: 1997 Triumph Tiger 885 "The Tank"
Name: Chris
Have you checked to make sure the wired adapter on your PC is enabled?
Abacinator is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 02:35 PM   #15
Yakoo752
USN
 
Yakoo752's Avatar
 
AMA # 3164290
Contributor ++++++++++ 2%

Join Date: Dec 2008
Location: Cupertino
Motorcycles: CRF450x, TT600, M900
Name: Mateusz
do an Ethernet loopback (I would suggest wan to lan loopback but you own a stupid AIO)

plug one end into LANport 1 and the other end of the same cable into LAN port 2 (CREATING A LOOP). if the lan lights come on then your cable and the two ports are fine, and there is something wrong with your NIC

if the lights don't come on, try different ports and a different cable

this is just a test, don't leave connected

if still no workey, trash
__________________
IMPERIUM NEPTUNI REGIS-Member of the Barf Chapter of the Ancient Order of Trusty Shellbacks
Yoshida Kogyo Kabushikigaisha
Team Triple Threat
Cygnus 12.02.10
Yakoo752 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.